Returer og Reklamasjon

Om du trenger å returnere en vare til oss så er det du som kunde som har ansvaret for varen samt forpakningen. Det er derfor viktig at du pakker ned varen slik at varen eller forpakningen ikke skades. Om en skade skulle oppstå under transporteringen skal du rapportere skaden til transportfirmaet som leverte varen til deg.

Om du ønsker å returnere det ubrukte produktet, fylle ut skjemaet under. Du vil da motta en fraktseddel som kan brukes til å returnere varen. Returer skal sendes som brev eller pakke til oss, ikke som oppkrav. Din kontaktinformasjon, samt vår kontaktinformasjon står ferdig oppført på returfraktseddelen.

Returer skjer på kundens bekostning. Vi betaler selvfølgelig returkostnaden for å sende tilbake varer som er defekte eller varer som er pakket feil. Fraktkostnaden trekkes automatisk fra beløpet som du skal få tilbake. Om du benytter din angrerett, betales pengene tilbake innen 30 dager fra den dag vi tar i mot varen. Vi tar kun imot varer som er kjøpt via vår nettbutikk.