Mannekeng: Byste for å vise frem overdeler

En utstillingsdukke gir kunden et inntrykk av hvordan varen ser ut på kroppen, og er et viktig virkemiddel for mersalg. På en mannekeng kan man kombinere farger, tekstiler og kanskje et skjerf for å gi kunden inspirasjon og vise kombinasjonsmuligheter. For deg som er ute etter mannekeng (byste, full eller ben), har Morten Finckenhagen et stort utvalg. En utstillingsdukke som består av byste benyttes blant annet av skreddere, studenter og designere når de skal jobbe med tekstiler. Dukken går også under navnet skredderbyste.

Mannekeng i butikk

I butikklokalet kan mange behov dekkes av en mannekeng (byste). Den kan for eksempel plasseres et bord eller i et utstillingsvindu for å framvise spesielle kolleksjoner. Dette trenger ikke kun gjelde klær, de kan like gjerne brukes av gullsmeder og interørbutikker. For hyller finnes det egne byster, enten i herre- eller damemodell. Skredderbyster kommer også på fot, enten trebent eller monterbar på stativ.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Her er det viktig å tenke på hva utstillingsdukken skal brukes til. Har du behov for en dukke til et utstillingsvindu vil det ofte lønne seg med en mannekeng i full lengde. For supplerende utstillingsdukker i butikker, på bord og hyller, kan en skredderbyste være et godt valg. Byster kan som regel også plasseres på stativ eller så kommer de med stativ til hylle. Vi i Morten Finckenhagen er alltid tilgjengelige på telefon innen kontorets åpningstid, så ring oss gjerne på telefon 63 88 81 00 for råd og tips.

Betaling på våre nettsider er smidig og sikkert, med kunden i fokus. Det første du gjør er å velge de produktene du ønsker. Ved utsjekk, etter å ha lagt inn leveringsdetaljer, blir du bedt om å velge ønsket betalingsmåte. Vi benytter oss av betalingssystemet til Nets, der du enten kan betale umiddelbart med kort eller velge å betale innen 14 dager eller gjøre delbetalinger over en lengre periode. Vi benytter oss av sikre betalingsløsninger som garanterer kundetrygghet.

Vi leverer utgangspunktet til alle adresser i Norge. Når du bestiller en vare fra vår nettside vil du ikke kunne gå videre uten å fylle inn en godkjent leveringsadresse. Vi sender ikke til adresser med postboks, og for å benytte deg av en fakturaløsning må du være over 18 år og benytte folkeregistrert adresse. Ta kontakt med oss dersom du har noen spørsmål så skal vi hjelpe som best vi kan.