Klesstativ på hjul: Løsningen for enkel flytting

Butikkinnredning skal være helhetlig, der hver enkelt komponent utgjør en del av butikkopplevelsen. Med flere fastmonterte møbler eller interiørdeler kan et par flyttbare elementer, som klesstativ på hjul, være en fin løsning. Dette er også en løsning i mange private hjem, der man ønsker å ha utvalgte deler av garderoben framme til enhver tid. Uansett behov, finnes det et klesstativ på hjul som passer til formålet.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Det korte svaret her er at stativet enkelt lar seg flytte på, enten for rengjøring eller for ny plassering i butikken. En annen fordel som man kanskje ikke tenker over, er at mange klesstativ på hjul er regulerbare i høyde. Regulerbar høyde har flere fordeler. For det første kan du tilpasse høyden til plagget som skal henges opp. For det andre har du mulighet til å skape et unikt uttrykk i butikken ved å bruke forskjellige høyder på stativ, avhengig av hva stativet skal romme. For den som har butikk med et område utenfor der man kan plassere varer eller reklame i åpningstid, vil et stativ på hjul være unnværlig for synlighet og mersalg.

Klesstativ på hjul kommer i mange varianter og former, alt fra den vanlige rektangulære formen, til stumtjenerdesign med for eksempel rette armer eller en sirkel øverst. Det finnes klesstativ i forskjellige farger og materialer, og det vi ikke har på vår nettside han det hende vi kan bestille. Alt avhenger av behovet til kunden – hva er det som skal vises frem og hvor mye plass trenger du til å henge opp plagg? Ta kontakt med oss dersom du har noe i tankene du ikke ser på vår nettside; det meste kan bestilles eller spesiallages.

Vi vil gjerne høre fra deg, enten det gjelder ris, ros, spørsmål om bestillinger eller varer på vår nettside. Ønsker du å ringe oss kan du nå oss på telefon 63 88 81 00, eventuelt på mobilnummer 93 28 51 68. Vi er tilgjengelige på e-post, og vil svare deg så raskt vi kan innen kontortided som er fra kl. 08.00 – 16.00 på hverdager. E-posten vår er post@finckenhagen.no. Du kan også legge igjen en forespørsel via vårt nettskjema, så kontakter vi deg.