Kleshenger — stativ for praktisk og ryddig framvisning

I en travel butikkhverdag er det, forhåpentligvis, rask bevegelse på kleshengerne. Etter hvert som det blir mer og mer travelt kan det raskt bli rotete rundt kasseområdet, der kleshengere ikke har en fast plass når de ikke er i bruk. Eller hva med området utenfor prøverommene? Stativ som oppbevaringsmetode gjør det ryddig og oversiktelig. Butikklokalet ser mindre kaotisk ut når det er ekstra travelt, og det er enkelt å vite hvor kleshengeren (og eventuelle klær som skal ut i butikklokalet igjen) skal.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Stativene egner seg meget godt til bruk på lager. Med et eller flere stativ til klær og kleshengere lett tilgjengelig, er det enkelt å få unna lagerarbeid. Varer som skal henges opp før det skal ut i butikken kan enkelt henges opp og flyttes på dersom stativet har hjul. Dessuten tar hengere og klær gjerne mindre plass når de lagres vertikalt og ryddig, da det fort kan flomme litt over når de blir lagt i poser, esker eller kasser.

For å gjøre det så smidig og enkelt som mulig tilbyr vi alle å opprette sin egen digitale bruker på vår nettside. Du logger da inn med brukernavn og passord, og kan hente opp alt av gamle ordre, lagre varer du ønsker for fremtiden og generelt få oversikt over kjøpene dine hos oss. Vi er påpasselige med personvern, og deler aldri annen informasjon med en tredjepart enn navn og adresse i anledning levering av kjøpte varer. Velkommen som digital bruker på vår nettside. Har du spørsmål er det bare å henvende seg til oss på telefon 63 88 81 00 eller på e-post post@finckenhagen.no.

Du kan velge delbetaling når du kommer til kassen i nettbutikken og skal oppgi betalingsmetode. Vi tilbyr betalingsløsningen vår i samarbeid med Nets, der et av alternativene er betaling med faktura. For å kunne dele opp betalingen din over en lengre periode er det noen krav. Du må ha fylt 18 år, ha et norsk personnummer og en folkeregistrert adresse. For alle som ønsker delbetaling vil det foretas en kredittvurdering, og kredittsjekken genererer et gjentaksbrev med dine kredittopplysninger. Når det kommer til delbetaling, vil du motta en månedlig faktura der du får oppgitt et minstebeløp. Du kan til enhver tid betale mer enn dette, eller velge å betale all resterende gjeld.